Διαμονή

Δυάρι 5

Εδώ στον πανέμορφο και γαλήνιο Κάλαμο σας προσφέρουμε άνετη και ευχάριστη διαμονή στα «Eνοικιαζόμενα Διαμερίσματα Ερωφίλη». Βρισκόμαστε σε πολύ ήσυχη περιοχή του Κάλαμου, σε ένα όμορφο τοπίο και γαλήνιο περιβάλλον και λειτουργούμε από Μάιο-Οκτώβριο. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση μακριά από την πόλη και τον θόρυβο.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν ζεστασιά και λειτουργικότητα. Είναι πολύ όμορφα διακοσμημένα ακολουθώντας τον παραδοσιακό Πηλιορείτικο ρυθμό, που δίνει μια ξεχωριστή νότα στις διακοπές σας. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αυτόνομη κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, aircondition και wi-fi στους κοινόχρηστους χώρους. Τα διαμερίσματά μας βρίσκονται σε απόσταση μόλις 20μ. από τη θάλασσα, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του Παγασητικού.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη διαμονή στους επισκέπτες μας, δίνοντας μεγάλη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μην σας λείψει τίποτα και να έχετε όλες τις ανέσεις, για αξέχαστες διακοπές στον Κάλαμο Πηλίου. Θα απαντήσουμε άμεσα στο e-mail σας με πληροφορίες ή ότι άλλο χρειάζεστε.

Παροχές Δυάρι 5

Διαμέρισμα {50 τ.μ.} στο 2ο όροφο με θέα τον Παγασητικό κόλπο. Είναι όμορφα διακοσμημένο με ξύλινη οροφή και τζάκι.
Πρόκειται για οικογενειακό διαμέρισμα με δύο κρεβατοκάμαρες που μπορεί να φιλοξενήσει ζευγάρι με δύο παιδιά.

Διαθέτει:

Δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και κλιματισμό

Δωμάτιο {κουκέτα για τα παιδιά}

Καθιστικό με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη

Κουζίνα ηλεκτρική

Βραστήρα νερού

Τοστιέρα

Πολυκόφτης (multi)

Ψυγείο δίπορτο

Αυτόνομη θέρμανση

Air-condition

TV

Ασύρματο Internet στον κεντρικό χώρο

Παράθυρα με σήτα

Μπαλκόνι

Καθαριότητα

Photo Gallery